آنفولانزا چه زمانی خطرناک می‌شود؟-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

آنفولانزا چه زمانی خطرناک می‌شود؟

آنفلوانزا سالانه هزاران نفر را راهی بیمارستان می‌کند و به همین دلیل، تزریق واکسن آنفلوانزا بسیار مهم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، آنفلوانزا بیماری شایع ویروسی است که معمولا از اوایل پاییز تا اوایل بهار افراد بسیاری را مبتلا می‌کند. این بیماری مسری در برخی موارد بسیار خطرناک و کشنده است و البته شدت آن در افراد متفاوت است.

 

به گزارش وری‌ ول‌ هلت، این بیماری حتی می‌تواند جوانان را به‌شدت بیمار کند.

 

آنفلوانزا سالانه هزاران نفر را راهی بیمارستان می‌کند و به همین دلیل، تزریق واکسن آنفلوانزا بسیار مهم است.

 

موارد خفیف تا ملایم آنفلوانزا طی چند هفته و به‌خودی‌خود از بین می‌رود، اما در برخی موارد، سیستم ایمنی واکنش بیش از حد به آنفلوانزا نشان می‌دهد و در سراسر بدن التهاب گسترده ایجاد می‌کند.

 

بدین ترتیب، واکنش ایمنی بدن از کنترل خارج می‌شود و به‌جای مبارزه با بیماری آنفلوانزا، به بافت‌هایی که به ویروس آلوده نشده‌اند آسیب می‌رساند.

 

به‌عنوان نمونه، آنفلوانزای شدید ممکن است باعث میوکاردیت (التهاب قلب)، آنسفالیت (التهاب مغز)، و نارسایی در اعضای بدن، به ویژه در کلیه‌ها و ریه‌ها، شود.

 

شایع‌ترین علائم آنفلوانزا سرفه، تب، لرز، بدن‌درد، گلودرد، خستگی، تهوع، و استفراغ است.

تا زمانی که ۲۴ ساعت را بدون تب نگذرانده‌اید، جز در موارد ضروری از خانه خارج نشوید.


بزرگ‌سالانی که به آنفلوانزا مبتلا شده‌اند در موارد زیر حتما به پزشک و کارشناسان مراقبت‌های پزشکی مراجعه کنند:

 

زمانی که تب و سرفه بعد از مدتی بهبود پیدا می‌کند ولی دوباره تشدید می‌شود.

وقتی که تنگی نفس یا مشکل در تنفس به‌ وجود می‌آید.

هنگامی که درد یا فشار مداوم در قفسه سینه یا شکم حس می‌کنید.

وقتی در وضع روانی تغییری حس می‌کنید و با حالت‌هایی مانند گیجی یا بی‌حالی روبه‌رو می‌شوید.

هنگامی که دچار تشنج می‌شوید.

وقتی با علائم کم‌آبی یا ادرار نکردن مواجه‌اید.

وقتی درد شدید عضلانی، ضعف، یا سرگیجه دارید.

 

علاوه بر این موارد، پدران و مادران وقتی با علائمی مانند تنفس سریع کودک، عقب‌ کشیده شدن دنده‌ها حین تنفس، کبود شدن لب‌ها یا ناخن‌ها، خشک‌ ماندن پوشک نوزاد به مدت ۸ ساعت، بروز تب در نوزاد زیر ۱۲ هفته، یا تب ۴۰ درجه در دیگر کودکان روبه‌رو می‌شوند، باید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنند./ صد آنلاین

ارسال نظر